Un nou vídeo denuncia les #ComplicitatsQueMaten de la UVic

Aquesta tarda el 15MbcnTv ha fet públic un vídeo d’investigació que denuncia les complicitats que maten entre les nostres universitats i Israel. En concret, en el vídeo es denuncien les col·laboracions entre la Universitat de Vic i la Universitat de Haifa i l’institut Technion (a través de l’Hospital Rambam).

Les universitats israelianes no són alienes al sistema d’ocupació, sinó més aviat part necessària i imprescindible. Mai cap universitat israeliana ha expressat cap oposició —ni tan sols simbòlica— a les polítiques israelianes envers els palestins, o als qui practiquen la discriminació contra aquests. Les universitats israelianes estan profundament implicades en la R+D militar i armamentística. Col·laborant amb Israel, les nostres institucions són còmplices de l’ocupació de Palestina i l’Apartheid.

Perquè Israel no respecta els drets humans, ni tampoc els drets nacionals del poble palestí, Israel no és cap referent. L’ocupació, la colonització i l’Apartheid no són el nostre model per a Catalunya. No més complicitats que maten!

Anuncis

Quant a complicitatsmaten

Campanya contra els convenis de col·laboració entre la UVic i universitats d'Israel.
Anotació | Aquesta entrada s'ha publicat en Complicitats que maten i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.