Fotografies de Palestina a la UVic

Des del 10 de gener i fins el 10 de febrer es pot visitar al campus de Miramarges de la UVic, a l’edifici B, una exposició que explica els fets a Palestina durant l’últim atac israelià a Gaza al novembre del 2012, sota el títol “Tardor, hivern, Palestina”

A la mostra, realitzada per la periodista Meritxell Verdaguer, l’acompanyen textos que expliquen quina era la realitat a Cisjordània durant l’atac a Gaza. En una segona part, les imatges i els textos parlen de la situació a Gaza dues setmanes després de l’ofensiva, batejada pels israelians, Pilar de Defensa.

Des de la campanya “Complicitats que maten” denunciem els acords entre la UVic i universitats israelianes per la seva relació amb l’ocupació militar. Com hem explicat detalladament en d’altres documents, les universitats israelianes inverteixen esforços en la investigació militar que s’implementa en atacs com el del 2012 a Gaza, un atac que va durar vuit dies, va deixar 180 víctimes palestines i set israelianes.

nou pneu 10_destrucció GAza

Anuncis

Quant a complicitatsmaten

Campanya contra els convenis de col·laboració entre la UVic i universitats d'Israel.
Anotació | Aquesta entrada s'ha publicat en Uncategorized i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.