L’acadèmic israelià Ilan Pappé s’adhereix a la campanya “Complicitats que Maten”

L’acadèmic i activista israelià Ilan Pappé s’ha adherit avui al manifest de la campanya Complicitats que Maten. Pappé és conegut com un dels nous historiadors israelians. Ha condemnat la política de neteja ètnica de Palestina per part d’Israel, l’ocupació i l’apartheid. Recolza la campanya de boicot, desinversions i sancions (BDS), que demana a la comunitat internacional a prendre mesures contra les polítiques israelianes.

pappe

Ilan Pappé va ser professor de ciències polítiques a la Universitat de Haifa (1984-2007) i director de l’Institut Emil Touma d’Estudis Palestins de Haifa (2000-2008). Pappé és autor de llibres com La neteja ètnica de Palestina (2006), L’Orient Mitjà modern ( 2005 ), Una història de la Palestina moderna: una terra, dos pobles (2003) i Gran Bretanya i el conflicte àrab-israelià (1988). Va ser també un dels fundadors de la coalició Hadash.

Anuncis

Quant a complicitatsmaten

Campanya contra els convenis de col·laboració entre la UVic i universitats d'Israel.
Anotació | Aquesta entrada s'ha publicat en Complicitats que maten i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.